Konferens på en herrgård med mycket nyheter.

Årets konferens kommer i år att vara på en stor och vacker herrgård. Det kommer att vara inköpare från hela Sverige där för att få ta del av de nyheter som kommer att presenteras av olika företag. Själv kommer jag givetvis att vara på plats, en sådan kul händelse vill jag inte missa för allt i världen. Det är kul att få se så mycket spännande och nya saker innan de kommit ut i handeln. Herrgården är i en klass för sig och det ser jag mycket fram emot. Härliga omgivningar i vacker natur ska bli avkopplande för mig som är van vid stadens larm och buller. Följ gärna länken om du är intresserad av att boka konferens på herrgård, domle.se. Jag är glad att det inte blev på ett hotell i Stockholm, de flesta konferenser vanligtvis brukar hamna.

Om några veckor är det dags men jag längtar redan! Jag har till och med bestämt mig för att stanna en natt extra eftersom jag vill passa på att njuta och koppla av den vanliga stressen. Lite tid för reflektion helt enkelt. Vi som är inköpare brukar alltid få några kul saker med hem också. Det ska verkligen bli jätteskoj! Man tror varje år att man har sett allt men man blir alltid överraskad över nyheterna som presenteras. Alla kollegor är ju så klart avundsjuka men tycker det är kul att få höra hur allt varit.