Ny industrimark, hett för de lokala företagen!

De lokala företagen har nu chans att köpa tomter på en industrimark i kommunen. Intresset väntas bli mycket stort och det ryktas om flera stora företag som är villiga att investera och bygga i detta område. Än så länge är detta en nyhet och inga detaljer har kommit till min kännedom. Jag har varit och tittat på industrimarken och kan även jag konstatera att den har ett mycket attraktivt värde. Det är inte svårt att förstå att många kommer att vara intresserade. Den ligger också väldigt bra till eftersom det är nära vägen och framtida kunder kan lockas dit på ett lätt sätt. Behöver du veta lite mer om industrimark, etablerailjungby.se, klicka på länken!

Själv tycker jag att detta är en spännande nyhet och det ska bli mycket intressant att se vilka företag som kommer att etablera sig på industrimarken. Kanske kommer det även att bli nya lägenheter eller kontor? Än så länge kan man bara spekulera men det kommer troligen inte att vara en nyhet så länge till. Jag hoppas så klart att det kommer att bli affärer som binds samman av en galleria. Ett ställe dit man kan åka och spendera en dag eftersom det finns allt. Åtminstone en trevlig och fräsch restaurang och gärna en uteservering. Eftersom det är brist på bostäder, önskar jag även att det kommer byggas lägenheter där. Jag skulle till och med kunna tänka mig att bo där men än så länge är allt bara i mina tankar :-).